Ο στόχος της ΕΕ4 είναι η παραγωγή και η αξιοποίηση ενός προϊόντος με βάση τα ποιότητα χαρακτηριστικά και με προδιαγραφές που απαιτεί το καταναλωτικό κοινό.

Επιμέρους Στόχοι

  • Σφαγή των μοσχαριών
  • Εκτίμηση της ποιότητας των σφάγιων
  • Εφαρμογή κατάλληλων κοπών
  • Οργανοληπτική αξιολόγηση
  • Διαμόρφωση κατάλληλων ερωτηματολογίων
Cuts of beef
Cuts of beef

Αναμενόμενα αποτελέσματα

Από την ΕΕ4 αναμένεται να προκύψει ένα προϊόν πιο συγκεκριμένα ένα βόειο κρέας που μπορεί να ανταγωνιστεί τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κρέατος ορισμένων εισαγόμενων φυλών καλύπτοντας τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Το τελικό προϊόν θα αξιοποιηθεί από τους καταναλωτές με οργανοληπτικό έλεγχο.